Carteam Garage Pronk
Open

Voor alle merken en modellen

Bereken uw prijs en maak een afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in De Goorn e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij Carteam Garage Pronk

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garage Pronk is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in De Goorn en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

Team Pronk
Carteam Garage Pronk

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garage Pronk in De Goorn vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage Pronk! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Aleksandro jennie
Aleksandro jennie
Goed bedrijf,kon vrij snel in het bezit van me auto.En ben super tevreden over de behulpzaam personeel
Marielle Streun
Marielle Streun
Prima service en meedekende eigenaar
RJ van M
RJ van M
Deze jongens zullen je niet op kosten jagen. Integere garage met goede service. Zit niet om de hoek bij mij, maar rij graag 30km heen en weer!
Chanel Stoop
Chanel Stoop
Snelle en goede service.
J
J
Meerdere onderhoudsbeurten, APK's en reparaties laten uitvoeren. Altijd dik tevreden over de gang van zaken. Ze bellen mij altijd even voordat er werkzaamheden worden uitgevoerd en wat deze dan zullen kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!
Bekijk beoordelingen