Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in De Goorn e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Garage Pronk

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in De Goorn. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Trails & Details
Trails & Details
Bij Carteam Garage Pronk een Lexus IS300h gekocht. Ik ben zeer te spreken over de oprechte onderhandeling, de eerlijke en naar markt conforme prijs die ze mij hadden aangeboden voor mijn inruil auto. De aflevering verliep prima dus ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!
Danny van den Haak
Danny van den Haak
Goede service. Ik haal mijn banden hier en de auto van mijn vrouw is hier naar volle tevredenheid in onderhoud. Vriendelijke medewerkers. Niet l.llen maar dien
John De Roo
John De Roo
Fijn bedrijf waar je als klant wordt behandeld. Heb hier voor mijn dochter een auto gevonden. Deze is netjes afgeleverd en zag er piek fijn uit, eindelijk een garage zoals een hoort te zijn. Niet zo groot bedrijf waar je aan de balie je verhaal kwijt kan en dan maar hoopt dat je vraag wordt begrepen.
Boban Braber
Boban Braber
Een mooie auto gezien bij garage Pronk en tegen inruil van mijn Toyota Aygo en een schappelijke prijs de ruil gedaan. Garage Pronk denkt goed mee met de behoefte van de klant. Ik zou er ondank de autorit van 1,5 uur zeker weer terugkeren.
Bekijk beoordelingen