Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in De Goorn e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Garage Pronk

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in De Goorn. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Boban Braber
Boban Braber
Een mooie auto gezien bij garage Pronk en tegen inruil van mijn Toyota Aygo en een schappelijke prijs de ruil gedaan. Garage Pronk denkt goed mee met de behoefte van de klant. Ik zou er ondank de autorit van 1,5 uur zeker weer terugkeren.
Pietra Koffeman
Pietra Koffeman
Ook wij kwamen toevallig op de site terecht op zoek naar een andere auto. En ja hoor daar stond hij klaar voor een proefrit wij waren gelijk verliefd op de auto naar lang zoeken gevonden. Tim heeft ons fantastisch geholpen en gister onze eerste lange rit met onze volkswagen tiguan gemaakt. Heel heel erg tevreden.
Michel Last
Michel Last
Ik kwam toevallig bij deze garage terecht, via een advertentie. Na een proefrit en een goed gesprek heb ik bij Tim een mooie geïmporteerde Audi gekocht. Ik was niet zo happig op import, maar Tim verzekerde mij dat alles goed en betrouwbaar was en legde uit waarom. De auto bevalt erg goed! Tegen het eind van de garantie, maakte een schokbreker geluid. Dit hebben ze goed opgelost. Tijdens de werkzaamheden aan de auto kreeg ik een gratis leenauto mee. Alles bij elkaar een hele prettig garage. Dikke aanrader
Yuri Pelser
Yuri Pelser
Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen. Service, openheid en eerlijkheid staan voorop bij Garage Pronk. Tim en zijn team hebben in korte tijd een mooi bedrijf opgebouwd waar je als klant op kan vertrouwen.
Bekijk beoordelingen