Open

Vacature Autotechnicus

Vacature (aankomend) 1e autotechnicus

Carteam Garage Pronk

Kom jij ons team versterken?

Wil jij meer dan alleen maar APK-keuringen en standaard onderhoudsbeurten? Word je enthousiast van de nieuwste technieken en bijbehorend gereedschap en krijg je graag de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder. Je kunt namelijk nu je kans pakken en komen werken in ons moderne, snelgroeiende autobedrijf met gezellige collega’s.

Wat kan je verwachten?

Als je ’s ochtends aankomt bij Carteam Garage Pronk drinken we eerst een bakkie koffie met elkaar. We bespreken het werk van die dag en stellen de diagnose van de auto’s die gepland staan. We streven ernaar om alle reparaties en overige werkzaamheden zelf uit te voeren. Dit waarderen onze klanten én het zorgt voor afwisseling en uitdaging in je werk. 

Jij mag echt alles doen van a tot z. Je vervangt de distributieriem, doet een kettingrevisie, vervangt de cilinderkoppakking of spoelt de automaat. Uitlijnen doen we gewoon zelf in onze mooie werkplaats.

Banden vervangen is bij ons een feestje met onze hypermoderne bandenwisselmachine die alles volautomatisch doet. Hierdoor hoef je niet aan de zware banden te duwen en te trekken en kun je zonder lichamelijke klachten met plezier aan het werk blijven. 

Dat je met plezier naar je werk blijft komen, vinden we heel belangrijk. Daarom investeren we in jouw toekomst door opleidingen en trainingen aan te bieden die passen bij wat je graag wil bereiken.

Carteam Garage Pronk
Carteam Garage Pronk

Wat breng je mee?

•    Je bent 1e autotechnicus of je wilt daarnaartoe werken en leren;
•    Als geen ander weet je hoe je klanten tevreden houdt en hoe je échte service verleent;
•    Je bent APK-keurmeester of bent bereid om dit op korte termijn te worden;
•    Je wilt graag groeien in je werk, de techniek en het bedrijf.

Wat bieden we jou?

Word jij de nieuwe 1e autotechnicus bij Carteam Garage Pronk? Dan bieden we jou een fulltime functie aan. Je ontvangt een goed salaris en prima werktijden die we in overleg met elkaar afstemmen. 
Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s en gaat op vrijdag de barbecue aan of verzinnen we iets anders om het weekend goed te beginnen. 

Carteam Garage Pronk
Carteam Garage Pronk

HEB JE INTERESSE?

We zien er naar uit om nader kennis te maken met jou; de koffie staat klaar! 

Loop dus gerust binnen aan de Hand-Eg 4 in De Goorn. Liever eerst even bellen? Dat kan natuurlijk ook. Tim Pronk is bereikbaar op 06 46528609, ook buiten normale werktijden.

Enthousiast?

Neem dan contact op met Tim Pronk!

Bel met Tim    Mail met Tim

(06-46528609, info@garagepronk.nl)