Open

Over Ons

Over ons: Het verhaal achter Carteam Garage Pronk

Carteam Garage Pronk

HET BEGIN

Na 10 jaar als monteur en chef werkplaats bij Audi dealer Heron Auto ben ik (Tim Pronk) in oktober 2014 met mijn eigen universeel garagebedrijf begonnen. Werken aan verschillende merken en typen auto’s, het zoeken naar de oorzaak van problemen en hiervoor de juiste oplossing vinden. Dát vind ik mooi, dat zijn mijn passies.

Met mijn eigen garagebedrijf wilde ik een gevestigde naam worden in De Goorn en omstreken. Een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit, service, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Bij Carteam Garage Pronk staat u, de klant, centraal. Zonder u heeft mijn bedrijf geen bestaansrecht. En daar was, en ben, ik mij erg van bewust!

DE GROEI

Al snel na de start zijn wij in 2015 verhuisd van de Schrepel naar een grotere locatie aan de Hand-eg in De Goorn. Met het nieuwe pand zijn ook de eerste medewerkers er ter versterking bij gekomen. Oh ja, we zijn ook sponsor geworden van de voetbalverenigingen RKEDO en v.v. Berkhout

Carteam Garage Pronk
Carteam Garage Pronk

OCCASIONS

Uit de steeds een groeiende klantengroep kwam steeds meer het verzoek of ik, naast het onderhouden van de auto, ook een andere auto zou kunnen leveren. Uiteraard met dezelfde zorg en zekerheid zoals men gewend is bij het auto onderhoud. Zo zijn wij gestart met het aanbieden van kwalitatief goede occasions

CARTEAM GARAGE PRONK

Met een groter bedrijf komen er ook grotere vragen of je af. Benodigde trainingen en ondersteuning op het gebied van (online) marketing om maar een aantal voorbeelden te noemen zijn nodig voor het kunnen blijven leveren van kwaliteit en een verdere groei. Daarom hebben wij ons medio 2019 aangesloten bij de Carteam garageformule.

Carteam Garage Pronk
Tim
Tim
Eigenaar, technisch specialist, VW/Audi Specialist, en APK keurmeester
Jeroen
Jeroen
Technisch Specialist en Peugeot/Citroën Specialist
Thiemo
Thiemo
1e autotechnicus en technisch specialist i.o.
Jelle
Jelle
Leerling autotechnicus
Auto onderhoud

Waarom Carteam Garage Pronk?

Bij Carteam Garage Pronk staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage Pronk is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN