Open

Vacature BBL Autotechnicus

Vacature BBL Autotechnicus

Carteam Garage Pronk

WIL JIJ HET VAK VAN AUTOMONTEUR LEREN?

We zoeken een leerling die de BBL opleiding tot 1e autotechnicus of Technisch Specialist (minimaal niveau 2, 3 of 4) wil starten of al met de opleiding bezig is. Je hebt doorzettingsvermogen en je bent leergierig. Je kunt goed samenwerken met collega’s. En je wil je inzetten voor een goed eindresultaat. 
Je vindt de kwaliteit van je werk super belangrijk en snapt dat je in deze startersfunctie, naast het verdienen van jouw salaris, een serieuze kans wordt geboden op een loopbaan in de autotechniek.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en storingen: jij maakt kennis met alle onderdelen van het mooie autotechniek vak! Je houdt je bezig met het uitvoeren van onderhoud en reparatie werkzaamheden. Ook help je je collega's bij complexe reparaties, ook daar word je wijzer van.
Uiteraard is er voldoende ruimte om de tijdens de BBL-opleiding opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Carteam Garage Pronk
Carteam Garage Pronk

WAT BRENG JE MEE?

•    Je bent nu een BBL opleiding MBO Autotechnicus van minimaal niveau 2 aan het volgen
•    Minimaal vier dagen werk je bij ons en je gaat een dag in de week naar school
•    Woonachtig in de regio
•    Loyaal, inventief en betrokken
•    En, ook belangrijk, je goede humeur!

WAT BIEDEN WE JOU?

Je ontvangt een fulltime salaris. Wij betalen dus ook jouw schooldag. Indien je de opleiding met succes hebt afgerond, betalen wij ook de studiekosten terug die je voor de opleiding hebt moeten betalen vanaf het moment dat je bij ons in dienst bent. 
Ook geven we je de mogelijkheid om na het afronden van je opleiding bij ons in dienst te blijven en verdere opleidingen te volgen om je nog verder te specialiseren. Ook het behalen van het diploma tot APK-keurmeester behoort tot de mogelijkheden.

Carteam Garage Pronk

Enthousiast?

Neem dan contact op met Tim Pronk!

Bel met Tim    Mail met Tim

(06-46528609, info@garagepronk.nl)