Open

Distributieketting Vervangen VAG

DISTRIBUTIEKETTING 1.2 TSI, 1.4 TSI EN 1.6 FSI VERVANGEN

Carteam Garage Pronk

Distributieketting vervangen

Een distributieketting hoort een autoleven mee te gaan. Dat blijkt bij een flink aantal TSI-motoren van de VAG Groep helaas niet zo te zijn. Autobedrijf Garage Pronk heeft ruime ervaring in het diagnose stellen aan deze distributies en reparatie ervan.

Ook bij vele TSI motoren die volgens de importeur buiten de coulance vallen of geen problemen zouden hebben blijkt toch dat na verloop van tijd de auto ratelende geluiden gaat maken tijdens het starten en dat het storingslampje continu blijft branden. Als men hier geen aandacht aan schenkt kan dit na verloop van tijd tot ernstige motorschade lijden.

SPECIALE KENNIS EN GEREEDSCHAP IN HUIS

Wij hebben de kennis én het juiste speciale gereedschap om je distributieketting op de juiste manier én met een prettig tarief te vervangen. Alvorens tot reparatie over te gaan doen wij te allen tijde een prijsopgave. Indien je vragen hebt over je auto of een advies nodig hebt kun je altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag je vragen!

Naast het vervangen van distributiekettingen van de VAG groep vervangen wij ook de distributiekettingen van vele andere merken zoals bijvoorbeeld: Opel, Fiat, Suzuki, BMW, Alfa Romeo.

CONTACT

Carteam Garage Pronk
Auto onderhoud

Waarom Carteam Garage Pronk?

Bij Carteam Garage Pronk staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garage Pronk is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN