Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garage Pronk

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garage Pronk is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in De Goorn en omstreken, gegarandeerd vakwerk! Wij specialiseren ons in benzine- en dieselauto's, bedrijfswagens én elektrische auto's.

Team Pronk

Recent aanbod

Snel zoeken

Carteam Garage Pronk

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garage Pronk in De Goorn vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garage Pronk! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Trails & Details
Trails & Details
Bij Carteam Garage Pronk een Lexus IS300h gekocht. Ik ben zeer te spreken over de oprechte onderhandeling, de eerlijke en naar markt conforme prijs die ze mij hadden aangeboden voor mijn inruil auto. De aflevering verliep prima dus ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!
Danny van den Haak
Danny van den Haak
Goede service. Ik haal mijn banden hier en de auto van mijn vrouw is hier naar volle tevredenheid in onderhoud. Vriendelijke medewerkers. Niet l.llen maar dien
John De Roo
John De Roo
Fijn bedrijf waar je als klant wordt behandeld. Heb hier voor mijn dochter een auto gevonden. Deze is netjes afgeleverd en zag er piek fijn uit, eindelijk een garage zoals een hoort te zijn. Niet zo groot bedrijf waar je aan de balie je verhaal kwijt kan en dan maar hoopt dat je vraag wordt begrepen.
Boban Braber
Boban Braber
Een mooie auto gezien bij garage Pronk en tegen inruil van mijn Toyota Aygo en een schappelijke prijs de ruil gedaan. Garage Pronk denkt goed mee met de behoefte van de klant. Ik zou er ondank de autorit van 1,5 uur zeker weer terugkeren.
Bekijk beoordelingen